Άμεση επέμβαση

 

Η S4 Premium Security Services, παρέχει υπηρεσίες άμεσης επέμβασης στις φυλάξεις που διαθέτει, μετά από ειδική συμφωνία με το Πελάτη.

Η υπηρεσία «ενεργοποιείται» στην περίπτωση που το Κέντρο Λήψεων Σημάτων Συναγερμών (ΚΛΣΣ) της Εταιρείας λάβει «σήμα» για παραβίαση του προστατευόμενου χώρου.

Το ΚΛΣΣ ενημερώνει την Άμεσο Δράση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία αν υπάρχει fire alarm, τον Πελάτη και ταυτόχρονα αποστέλλει στο χώρο ειδικά εξοπλισμένο περιπολικό όχημα του τομέα στον οποίο έχει χαρτογραφηθεί και ανήκει η εγκατάσταση.

Το περιπολικό όχημα,το οποίο είναι επανδρωμένο με προσωπικό της S4 Premium Security Services αφού κάνει εμπεριστατωμένο και προσεκτικό έλεγχο του χώρου, ενημερώνει για το αποτέλεσμα το ΚΛΣΣ. Αν διαπιστωθεί παραβίαση του χώρου, το προσωπικό της Εταιρεία, θα παραμείνει στο χώρο μέχρι την άφιξη της Ελληνικής Αστυνομίας ή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Πελάτη. Μετά από τις απαιτούμενες ενέργειες και εφόσον αποχωρήσουν όλοι από το χώρο το προσωπικό αποχωρεί τελευταίο αφού συντάξει λεπτομερή αναφορά.

Ανάλογη διαδικασία ακολουθείτε και σε περίπτωση που ο Πελάτης ενεργοποιήσει σύστημα πανικού (panic button) που διαθέτει. Με το πάτημα ενός κομβίου το ΚΛΣΣ ενημερώνεται «αθόρυβα» στην συνέχεια ακολουθούνται οι ίδιες παραπάνω ενέργειες. Αν διαπιστωθεί παραβίαση του χώρου, το προσωπικό της εταιρεία μας θα παραμείνει στο χώρο μέχρι την άφιξη των αρμοδίων Αρχών κλπ.

Για να μπορέσει να λειτουργήσει η υπηρεσία της ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ είναι απαραίτητη η σύνδεσή του συστήματος συναγερμού του Πελάτη στο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών.